arrow_drop_up arrow_drop_down
Wandelcoaching: Ont-moet Jezelf

Stap uit je hoofd

in je gevoel


ontspan ...

en kom weer in balans!

Ontdek wat wandelcoaching voor jou kan doen!

Vertel eens eerlijk ...

 Laat jij je leven bepalen door wat anderen van je vragen?

... of door wat je allemaal nog moet?

Ben je altijd druk en krijg je stress van je overvolle agenda

Leg jij de lat voor jezelf nóg hoger als je het druk hebt?

Maak jij pas tijd voor ontspanning als je lichaam en hoofd al tijden aangeven dat de stress nu écht te veel wordt?


En ... is balans tussen wat jij van jezelf moet en wat jij nodig hebt ver te zoeken?

Dan is coaching Ont-moet Jezelf écht iets voor jou!

Karin van Kooten: wandelcoaching

Stap uit je hoofd ...

… in je gevoel en ONTDEK wat jij van jezelf nodig hebt om weer in balans te komen. 


Allemaal kennen we het gevoel van gegrepen worden door de waan van de dag. Dat gebeurt soms als je het druk hebt - en wie heeft dat niet. Maar als dan ook nog eens op je werk van alles speelt en je kids vragen al je aandacht of er wordt er een ziek, en je wilt ook nog tijd besteden aan vrienden... en die leuke partner zijn voor je lief. Dan heb je behoorlijk wat ballen hoog te houden en voor je er erg in hebt kom jij op de laatste plaats. En dan schiet ontspanning en tijd voor jezelf er bij in. Niet slim!


Juist als het spitsuur is, is het heel belangrijk om regelmatig te ontspannen. Om bij te tanken, te ontladen en weer nieuwe energie op te doen. Om te voelen hoe het met jou gaat. Doe je nog wel de juiste dingen voor jezelf om ontspannen te blijven en vol energie door te kunnen gaan. Voldoende beweging, momenten voor jezelf om je gedachten te laten gaan, je zinnen te verzetten... Doe je dat niet dan gaat het vroeg of laat een keertje mis.


Als je maar doorrent dan VOEL je niet meer wat jij van jezelf nodig hebt om te ontspannen. Ontspanning is belangrijk om het beste van jezelf te kunnen geven.


Als jij ontspannen bent dan gaat je werk je wél makkelijk af, je houdt je prioriteiten helder voor ogen. Hoofd en bijzaken blijven gescheiden en van een krappe deadline maak jij een uitdaging. Je werk/privé balans is prima in orde. Ook thuis gaat het lekker. Je bent die leuke en toegewijde moeder met oog voor haar kinderen, die oprechte en liefdevolle partner en die fijne vriendin waar anderen graag tijd mee door brengen ... 


Je leven wordt zo veel gemakkelijker als jij ontspannen bent! Geloof me ...

Ervaar de meest ontspannen versie van jezelf  ...

We gaan naar buiten. Buiten bewegen in de frisse lucht is sowieso heerlijk om te doen en goed voor je. 

Als vanzelf valt de stress van je af en je hoofd kalmeert en wordt helder. Je ontspant en het contact met je gevoel herstelt weer. Daardoor krijgt de meest ontspannen versie van jezelf de ruimte. Die versie van jou die moeiteloos omgaat met de uitdagingen en stressvolle situaties waar jij huizenhoog tegen opziet.


 We gaan samen aan de slag om de oorzaken van de stress duidelijk te krijgen, wat de grootste triggers zijn en hoe jij daar voortaan vanuit ontspanning en balans mee om kan gaan. een traject bij mij bestaat meestal uit meerdere wandelingen en een aantal deep-dive sessies waarin we op zoek gaan naar de achterliggende oorzaak van belemmerende patronen. 


Met prikkelende vragen en gerichte oefeningen - vaak geleide visualisaties en energie-oefeningen - help ik jou om voorbij te gaan aan wat je hoofd je vertelt. Ik laat je ervaren hoe je vanuit  ontspanning om kunt gaan met situaties die stress veroorzaken. Ervaren is veel waardevoller is dan het krijgen van een heleboel tips en adviezen. Het brengt je namelijk voorbij aan wat je in je hoofd allang weet. Je hebt immers al een keer gevoeld hoe je vanuit ontspanning ermee kan omgaan en dan is de stap om ernaar te handelen veel gemakkelijker te zetten.

Wat vertellen anderen over mijn coaching ...

Een heerlijke wandeling in de natuur die je samen met een gesprek en de oefeningen veel nieuwe inzichten geeft. Daarna krijg je goede tips en oefeningen om thuis mee verder te gaan. Ik heb ontzettend veel van je geleerd en ben er heel bewust mee aan de slag gegaan. Door ondanks dat het heel druk is toch meer tijd voor mijzelf te blokkeren. Echt een aanrader! 

Annemarie, Wijk aan Zee

Een tijdje terug ben ik met Karin mee geweest voor een wandelcoaching-sessie. Ondanks het onstuimige weer was het een hele fijne ervaring waarbij Karin échte aandacht had voor mij en me mede door het wandelen in de duinen tot rust bracht met haar rustige en fijne energie. Karin had nog een mooie oefening voor me waar ik me makkelijk aan kon overgeven omdat ze zo'n veilige setting voor mij creëerde. De sessie heeft me die dag tot rust gebracht en enkele mooie inzichten opgeleverd. Zeker een aanrader als je behoefte hebt aan je hoofd vrijmaken en een sturend luisterend oor.

Millie, Haarlem

Karin is in staat om in korte tijd echt contact met je te maken en kan zich goed inleven in jouw situatie. Ze weet met helderheid en zachtheid de kern van je probleem of klacht naar voren te halen en geeft goede adviezen hoe die kern verder kan worden aangepakt. Doordat je haar sessies ondergaat tijdens een wandeling in de natuur voelt het snel heel vertrouwd en met veel ruimte voor alles wat er is. 

Ik ben zeer dankbaar dat ze een stukje met me mee heeft gelopen op mijn pad, waardoor ik de weg weer kon zien. 

Noortje, Zandvoort

De mogelijkheden op een rij ...

Enkele wandeling

Even alle tijd voor jou.

Een heerlijke wandeling (1,5 uur) in de natuur en tegelijk een goed gesprek voeren over wat jou bezighoudt? En weer naar huis met een paar mooie tips waar je wat aan hebt? 

Dat kan ...

Euro 97,00 incl. btw

Kort traject - 3 wandelingen

Op zoek naar meer ontspanning?

In drie wandelingen (3x 1,5 uur) gaan we samen aan de slag met een gericht coachdoel zodat jij de eerste stappen kan zetten naar meer ontspanning en balans in jouw leven. 


Euro 267,00 incl. btw

Coachingstraject op maat

Ga je echt voor resultaat?

Dan is een traject op maat heel geschikt voor jou. We bepalen in overleg het coachdoel en het aantal wandelingen dat nodig is. Je krijgt tussentijds ook opdrachten en concrete handvatten voor meer ontspanning en balans.

Prijs op aanvraag

kennismaken wandelcoaching

Wil je liever eerst kennismaken ? Dat kan ...

Als je voelt dat ik iets voor je kan betekenen maar je wilt eerst kennismaken, plan dan hieronder vrijblijvend een kennismaking op een tijd dat het jou uitkomt. Vertel me waar je tegenaan loopt en we kijken samen wat ik voor je kan betekenen. En ... net als jij vind ik het heel belangrijk dat we een klik hebben. 


Je kunt kiezen uit twee mogelijkheden: via Skype of een wandeling maken (in Zandvoort), uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter afstand.


NB: een kennismaking duurt ca 45 min. Eventuele (parkeer)kosten zijn voor eigen rekening.

Deze website gebruikt cookies