arrow_drop_up arrow_drop_down
Wandelcoaching: Ont-moet Jezelf

Leef vrij,

vol plezier en energie

je leven op jouw voorwaarden !

Maak kennis met mijn 1-op-1 coaching 'Ont-moet jezelf'

Jij wilt zo graag die sprankelende vrouw zijn die heel goed weet wat ze wil en belangrijk vindt in het leven

  • Vanuit een stevige eigen basis – met beide benen op de grond – sta jij voor wie je ben.
  • Voel je feilloos aan wat wel en wat niet bij je past
  • Je kent jezelf en weet waar je eigen grenzen liggen. Die je overigens regelmatig uitdaagt! 
  • Je bent getalenteerd en ambitieus in je werk, je gaat ervoor maar nooit ten koste van de balans in je leven.
  • Je houdt altijd genoeg tijd en energie over om te genieten van iedereen die je dierbaar is:  je gezin, van je partner en van anderen waar je van houdt.
  • Je weet precies weet wat jij nodig hebt om het beste van jezelf te blijven geven

Maar in werkelijkheid, ziet je leven er ongeveer zo uit ...

Voel je je geleefd door de waan van alle dag. Gevangen in een druk hoofd vol razende gedachten en je lichaam staat helemaal strak van de adrenaline.


En toch blijft je gewoon doorgaan. Omdat je dat het altijd zo hebt gedaan en het niet lukt om dit voor jezelf te veranderen. Continu AAN en in de overleef-stand om niet te hoeven stilstaan bij hoe je je werkelijk voelt. 


Je hebt een prima leven! Voor de buitenwereld dan. Een leuke uitdagende baan vol verantwoordelijkheden, een fijne basis in je privéleven, een mooi huis en geen zorgen. Iedereen kan op jouw betrokkenheid en aandacht rekenen, maar hoe ga jij ervoor zorgen dat het ook goed met jou gaat? 


Als jij niet meer voelt wie je bent, dan verliest je jezelf in de wereld om je heen. Je drukke baan slokt je helemaal op, de zorg voor je kinderen kost je veel te veel energie en je partner krijgt regelmatig de gestreste versie van jou gepresenteerd. 

Je hebt al heel veel ondernomen om te ontspannen en de knop écht om te kunnen zetten. Een volgende cursus of weer een workshop... Om jezelf weer terug te vinden...


Maar daar ligt de oplossing niet want het resultaat is altijd slechts van korte duur. Het lukt niet om écht te veranderen. Elke keer als je heel even aan ontspanning proeft, gaat de druk van de ketel. Dat voelt zo heerlijk. Maar dan is er ook meteen weer de confrontatie met jezelf. En die is pijnlijk en wil je het liefst uit de weg gaan.


Dus stap je keihard terug in je oude gewoonte: je houdt iedereen op afstand en de pijn voor jezelf. Van binnen verteerd door innerlijke tweestrijd.


 Je weet en voelt heel goed dat je het anders wil in je leven. Dit klopt zó niet. Je hebt zo veel meer te biede... Maar het komt er niet uit!


Het is frustrerend want het doorbreken van deze impasse lukt je niet ...

Ben jij er klaar mee geleefd te worden door de waan van alle dag? Wil jij weer toekomen aan tijd voor jezelf en wil je weer regie over je leven, je energie en tijd? En ben jij bereid om jezelf écht in de spiegel aan te kijken en onder ogen te zien wat je aan het doen bent. 


Dank kan ik je helpen om voor jezelf op de rem te trappen. Zodat jij ontspant en weer gaat VOELEN wie je werkelijk bent,

waar je voor staat en wat je écht wilt gaan doen in je leven. 

Vanuit een fijne basis voor jezelf, vol zelfvertrouwen, onafhankelijk en op jouw voorwaarden.

Mijn naam is Karin van Kooten

Uit eigen ervaring weet ik dat door blijven gaan nooit de oplossing is. 

Je raakt alleen maar steeds verder van jezelf verwijderd. Elke dag dat je het gevoel hebt, grip op je leven kwijt te zijn is er eentje te veel. Dat is zo zonde. Om maar te zwijgen van de impact die het heeft op je humeur,  je gezondheid of je prestaties. En wat dacht je dat het doet met het contact met je kinderen, je partner of je collega's.


Ik begrijp heel goed waar je mee worstelt. We pakken ook de dieperliggende oorzaak aan. Doe je dat niet dan blijf ie je belemmeren om in alle vrijheid te gaan doen waar jij het meest gelukkig van wordt. Dat wil je toch niet?

In mijn aanpak combineer ik denken en voelen

Ik combineer denken en voelen of zoals je wilt ratio en hart. Het een kan niet zonder het ander. Met alleen praten en het eindeloos analyseren van situaties kom je er niet. En met het 'verzamelen' van inzichten ook niet. In mijn begeleiding is daarom veel ruimte ingebouwd om zelf te ervaren, voorbij aan wat je in je hoofd allang weet. Alleen door te ervaren kun je gedrag veranderen, belemmerende patronen doorbreken en nieuwe gewoontes aanleren. Zo bouwen we aan een solide basis waar jij zelf mee vooruit kunt. 


Ik maak gebruik van methodes en technieken die ik zelf geleerd en ervaren heb. En die effectief zijn. Met hart voor jou en een feilloze intuïtie voel ik heel goed aan waar de spreekwoordelijke schoen wringt en kan ik helder maken wat jij écht nodig hebt. Ook al weet je dat misschien zelf nog niet. 


Ook mijn jarenlange corporate ervaring heeft een plek in mijn aanpak, want als geen ander begrijp ik welke zaken spelen op de werkvloer en welke impact dat heeft op je dagelijkse functioneren. Mijn aanpak kent een logische opbouw want ik blijf die resultaatgericht vrouw die graag vooruit wil. En dat wil ik ook voor jou!

Coachingstraject 'Ont-moet jezelf'

3 maanden traject

In 3 maanden gaan we samen aan de slag om een basis te leggen waar jij mee verder kunt. Het coachingstraject heeft een vaste opbouw met wandelingen en verdiepende VIP-sessies, maar daarbinnen is veel ruimte voor maatwerk omdat geen persoon hetzelfde is. 

persoonlijk 1-op-1

Ik werk uitsluitend persoonlijk 1-op-1 en niet via technologieën als Skype of Zoom. Dus geen afleidingen en 100% aandacht. Mijn ervaring is dat de impact van het persoonlijke contact vele malen groter is, waardoor jij precies het extra steuntje in de rug krijgt om een stap vooruit te zetten. 

wekelijkse coaching

Je krijgt van mij alle ondersteuning, daarom hebben we wekelijks contact. De ene week persoonlijk tijdens een wandeling of een verdiepende VIP-sessie. De andere week hebben we contact via e-mail en via de tussentijdse werkbladen die je van mij ontvangt.

5 wandelingen van 1,5 uur

Wandelen in de natuur werkt heel ontspannend en het brengt je als vanzelf dieper in contact met je gevoel. Precies wat we willen bereiken, namelijk dat je voorbij gaat aan wat je hoofd je de hele dag vertelt. Ik geef je ook gerichte oefeningen, vaak geleide visualisaties en energie-oefeningen, die precies de extra verdieping geven die jij op dat moment nodig hebt. De Amsterdamse Waterleidingduinen in Zandvoort is mijn vaste wandellocatie. Andere locaties zijn in overleg ook mogelijk.

2 verdiepende VIP-sessies van 2 uur

In twee verdiepende VIP-sessies gaan we meer de diepte in om helderheid te krijgen in de achterliggende patronen/gewoontes die je belemmeren en om de groei die je doormaakt stevig te kunnen verankeren. Deze sessies vinden plaats op een nader te bepalen locatie in Haarlem.

werkbladen met thuisopdrachten

Tussen de persoonlijke sessies door ontvang je van mij werkbladen met thuisopdrachten, bedoeld om thema's die in onze live sessies naar voren zijn gebracht verder uit te diepen. Deze opdrachten en oefeningen prikkelen je bewustzijn, zijn praktisch en direct toepasbaar. 

Interesse en wil je meer weten?

Heb je nog vragen en vind je het fijn om samen te overleggen wat ik voor jou kan betekenen? Aarzel niet en neem gerust contact met me op.

 Dit vertellen anderen over mijn coaching ...

Karin is in staat om in korte tijd echt contact met je te maken en kan zich goed inleven in jouw situatie.


Ze weet met helderheid en zachtheid de kern van je probleem of klacht naar voren te halen en geeft goede adviezen hoe die kern verder kan worden aangepakt. Doordat je haar sessies ondergaat tijdens een wandeling in de natuur voelt het snel heel vertrouwd en met veel ruimte voor alles wat er is. 


Ik ben zeer dankbaar dat ze een stukje met me mee heeft gelopen op mijn pad, waardoor ik de weg weer kon zien. 


Noortje, Zandvoort
Een tijdje terug ben ik met Karin mee geweest voor een wandelcoaching-sessie.


Ondanks het onstuimige weer was het een hele fijne ervaring waarbij Karin échte aandacht had voor mij en me mede door het wandelen in de duinen tot rust bracht met haar rustige en fijne energie. Karin had nog een mooie oefening voor me waar ik me makkelijk aan kon overgeven omdat ze zo'n veilige setting creëerde. De sessie heeft me die dag tot rust gebracht en enkele mooie inzichten opgeleverd.


Zeker een aanrader als je behoefte hebt aan je hoofd vrijmaken en een sturend luisterend oor.
Millie, Haarlem
Een heerlijke wandeling in de natuur die je samen met een gesprek en de oefeningen veel nieuwe inzichten geeft.


Daarna krijg je goede tips en oefeningen om thuis mee verder te gaan.


Ik heb ontzettend veel van je geleerd en ben er heel bewust mee aan de slag gegaan. Door ondanks dat het heel druk is toch meer tijd voor mijzelf te blokkeren.


Echt een aanrader! 
Annemarie, Wijk aan Zee
kennismaken wandelcoaching

Zullen we kennismaken?

Als je voelt dat ik iets voor je kan betekenen, plan dan via de onderstaande link een kennismakingswandeling op een tijd dat het jou uitkomt. 


Vertel me waar je tegenaan loopt en we kijken samen hoe ik jou daarbij kan helpen. 

En ... net als jij vind ik het heel belangrijk dat we een klik hebben.


NB: een kennismakingswandeling vindt plaats in de omgeving van Zandvoort (aan Zee) en duurt ca 45 min. Andere locaties zijn mogelijk in onderling overleg.

Deze website gebruikt cookies