arrow_drop_up arrow_drop_down

Disclaimer website

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, ga je akkoord met deze disclaimer.


Gebruik van de website karinvankootencoaching.nl


De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De inhoud van de website is eigendom van Karin van Kooten Coaching. Het Nederlands recht is van toepassing. Hoewel ik uiterst zorgvuldigheid ben in het samenstellen van de content en het onderhouden van deze website kan ik niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Voor veel content put ik uit mijn eigen ervaringen in de hoop dat de bezoeker daar inspiratie en herkenning in vindt. De informatie die ik publiceer kan nooit een vervanging zijn voor (acute) medische of psychische hulp. De informatie kan te allen tijde gewijzigd worden.


Ik wijs elke aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.


Daar waar wordt gelinkt naar websites van derden, aanvaard ik geen enkele aansprakelijkheid en een enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of beschikbaarheid van de websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door mij niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.


Informatie gebruiken


Alle rechten met betrekking tot de op of via deze website aangeboden informatie berusten bij Karin van Kooten Coaching. Het is niet toegestaan informatie op deze website op enigerlei wijze openbaar te maken, te kopiëren of te verspreiden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Karin van Kooten Coaching. Je mag de informatie op deze website altijd wel printen en/of downloaden voor eigen persoonlijk gebruik.

Deze website gebruikt cookies