arrow_drop_up arrow_drop_down

Privacyverklaring Karin van Kooten Coaching

Karin van Kooten Coaching is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Je leest hier wat er gebeurt met jouw gegevens.


  • Karin van Kooten Coaching
  • Van der Horstlaan 24
  • 2101 PV Heemstede
  • info@karinvankootencoaching.nl
  • 06-29058239


Deze verklaring is alleen van toepassing op de website www.karinvankootencoaching.nl, maar niet op websites waarnaar wordt doorgelinkt.


Heb je vragen over deze privacyverklaring, stuur dan een mailtje.


Gebruik van jouw persoonsgegevens

Op de website en bij het afnemen van diensten en producten van Karin van Kooten Coaching laat je (persoons)gegevens achter. Je mailadres is nodig om je bijvoorbeeld de nieuwsbrief of weggever te kunnen sturen; je voornaam wordt gebruikt om e-mails te personaliseren. Indien je gebruik maakt van producten / diensten van Karin van Kooten Coaching gebruiken we jouw persoonsgegevens uit het intakeformulier en gesprekken.


Persoonsgegevens

Welke persoonsgegevens wij verwerken, hangt af van de functies die je gebruikt op de website en van de producten / diensten die je afneem. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • voornaam
  • achternaam
  • geslacht
  • emailadres
  • telefoonnummer
  • adresgegevens
  • geboortedatum
  • informatie die je invult op de website, zoals een reactie op een blogartikel of een bericht in het contactformulier
  • technische gegevens zoals je IP-adres, MAC-adres en zogeheten identifiers in cookies en gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • informatie die je invult op het intakeformulier als je een 1-op-1 coachingstraject afneemt

Doeleinden

Karin van Kooten Coaching verwerkt jouw gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden:


  • om je te bellen of mailen als dit nodig is om een dienst te kunnen leveren of antwoord te geven op vragen
  • om jou te informeren over wijzigingen van onze producten en diensten
  • voor marketingdoeleinden, zoals is toegestaan volgens de wet (elke mail bevat een uitschrijflink)
  • om producten / diensten te leveren
  • om het aanbod af te stemmen op jouw voorkeuren
  • afhandelen van betalingen
  • zodat je gebruik kan maken van alle functies op de website
  • om jouw gedrag op de website te analyseren en zo de website te optimaliseren

Karin van Kooten Coaching is daarnaast gebonden aan wettelijke, administratieve verplichtingen en heeft bijv. bepaalde gegevens nodig voor de belastingaangifte.


Websitebezoekers jonger dan 16 jaar

Karin van Kooten Coaching heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar. Het is echter niet mogelijk om de leeftijd van bezoekers te controleren. Mocht Karin van Kooten Coaching ongewild over gegevens van jouw kind beschikken, neem dan contact op om deze informatie te laten verwijderen.


Bewaartermijn

Karin van Kooten Coaching bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk.

Websitedata zijn 26 maanden inzichtelijk, maar deze zijn niet naar jou te herleiden omdat de data geanonimiseerd worden. 

Karin van Kooten Coaching bewaart de administratie tot 7 jaar terug (wettelijke bewaartermijn Belastingdienst). 

Persoonlijke gegevens die worden verstrekt tbv een 1-op-1 coachingstraject worden na 6 maanden na afronding verwijderd, tenzij cliënt een vervolgtraject afspreekt. Schrijf je je uit van de mailinglijst, dan blijven je gegevens nog max. 3 maanden in het e-mailprogramma staan.


Persoonsgegevens delen met derden

Karin van Kooten Coaching verkoopt jouw gegevens nooit aan derden. Wel verstrekken we gegevens aan externe partijen als dat nodig is voor de levering van producten of diensten en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.


Voorbeeld: Karin van Kooten Coaching maakt gebruik van een externe partij voor de afhandeling van betalingen, de boekhouder boekt facturen in en je gegevens zijn opgeslagen in een e-mailmarketingsysteem.


Bij het verstrekken van jouw gegevens aan een externe partij legt Karin van Kooten Coaching in een bewerkersovereenkomst vast dat jouw gegevens niet voor andere doeleinden mogen worden gebruikt en worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn. Zo zorgen we voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens bij externe partijen.


Cookies en profilering

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Karin van Kooten Coaching gebruikt functionele, analytische en marketing cookies.


Door jouw gegevens - handmatig of met behulp van cookies - te combineren, kan Karin van Kooten Coaching jou gerichtere content sturen en bijvoorbeeld beter aansluiten bij jouw interesses, voorkennis en producten die je al hebt gekocht.

Bij jouw eerste bezoek aan www.karinvankootencoaching.nl ben je geïnformeerd over de cookies die we gebruiken en heb je wel/niet toestemming gegeven voor het plaatsen van marketing cookies. Die toestemming is met een toestemmingscookie opgeslagen, zodat je niet bij elk bezoek een cookiemelding krijgt.


Functionele of technische cookies

Functionele (technische) cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten en in alle browsers. Deze cookies slaan geen persoonsgegevens op. Ook de cookie die jouw cookie-toestemming opslaat, valt in deze categorie.


Analytische cookies

Diensten zoals Google Analytics maken gebruik van analytische cookies. Zo zien we hoe bezoekers de website gebruiken, wat populaire pagina’s zijn, en langs welk kanaal mensen op de website terechtkomen.

Google Analytics gebruikt voor de statistieken de IP-adressen van websitebezoekers. Theoretisch is het mogelijk om op basis van een volledig IP-adres meer informatie over een bezoeker te achterhalen, ook al is dat niet toegestaan.


Marketing of tracking cookies

Marketing cookies, ook wel tracking cookies genoemd, houden jouw surfgedrag bij zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.


Emailmarketing programma

Karin van Kooten Coaching gebruikt MailBlue voor het versturen van e-mails. Als je bijv. een e-book aanvraagt, komen je gegevens terecht bij MailBlue.


MailBlue houdt bij welke pagina’s mensen op de website bezoeken. Zo weet Karin van Kooten Coaching of een e-mailcampagne succesvol is. Ook is het mogelijk om e-mails naar een specifiek deel van de mailinglijst te sturen.


Sociale media

Je kan heel gemakkelijk berichten van deze website delen. Voor de social share buttons gebruiken we cookies. We hebben geen inzage in de gegevens die sociale media verzamelen. Hoe zij omgaan met gegevens, vind je in hun privacy statements.


Bekijk de privacy policy van Facebook | Twitter | LinkedIn |


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Ontvang je de nieuwsbrief, dan kan je je altijd met één klik uitschrijven. Mocht je je gegevens willen wijzigen of je tussendoor afmelden voor de mails van Karin van Kooten Coaching, stuur dan een e-mail naar info@karinvankootencoaching.nl of vul het contactformulier in.

Gegevens waarvoor een wettelijke bewaartermijn geldt, kan je niet laten verwijderen.


Je kan een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging, verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@karinvankootencoaching.nl


Beveiliging

Met up to date beveiligingsmaatregelen beperkt Karin van Kooten Coaching de kans op misbruik van je gegevens. Denk aan verlies van je gegevens (datalek) en ongevraagde wijzigingen. Alleen de noodzakelijke personen hebben toegang tot de gegevens. Deze toegang is goed afgeschermd.


De website heeft een SSL-certificaat, herkenbaar aan het groene slotje in de adresbalk: alle gegevens die je verstrekt, worden via een versleutelde verbinding verzonden.


Heb je een klacht?

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op. Dat geldt ook bij vragen of klachten rond de verwerking van jouw persoonsgegevens door Karin van Kooten Coaching.


Mochten we er samen niet uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.


Heemstede, juli 2018.

Deze website gebruikt cookies